Oznamy 2. nedeľa v období cez rok

  1. Nakoľko naďalej nie je možná účasť veriacich na svätých omšiach, sväté omše z nášho chrámu vysielame prostredníctvom internetovej stránky levoca.minoriti.sk v nedele o 11.00 hod., v ostatné dni o 15.50.
  2. Na našej internetovej stránke si môžete stiahnuť aj Liturgiu domácej cirkvi na 2. nedeľu v Cezročnom období, ako aj materiály na štvrté stretnutie v rámci 3. ročníka Diecéznej školy viery s témou: O Ježišovi Kristovi, druhá časť.
  3. V pondelok sa začína Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov. Na tento úmysel sa budeme modliť posvätný ruženec od 15.15, v nedeľu od 10.30. Môžete sa k nám pripojiť aj prostredníctvom priameho prenosu na našej stránke.  
  4. Budúca nedeľa je Nedeľa Božieho slova. O 15.00 pozývame na Biblickú hodinu.
  5. Náš Kostol Ducha Svätého v Levoči je otvorený k súkromnej modlitbe denne od 8.30 do 15.30 (okrem času svätých omší o 11.00).
  6. V naliehavých prípadoch je možné dohodnúť vyslúženie sviatostí osobne v kláštore; telefonicky: 053 451 4570; mailom: levoca@minoriti.sk
  7. Prostredníctvom týchto kontaktov je možné dohodnúť aj zápis nových úmyslov svätých omší. Rozpis úmyslov pre aktuálny týždeň je zverejnený na výveske kostola, ako aj na levoca.minoriti.sk
  8. Liturgický kalendár
  • vo štvrtok spomienka sv. Agnesy, panny a mučenice

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *