Oznamy 2. nedeľa v období cez rok (14.1.2024)

  1. V piatok po svätej omši o 15:50 prosíme o upratovanie kostola ružu pani Danky Bobkovej.
  2. Od 18. do 25. januára budeme prežívať Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov. Na budúcu nedeľu o 15:00 sa v našom minoritskom kostole uskutoční spoločná ekumenická bohoslužba, na ktorú ste všetci srdečne pozvaní. Úplné odpustky môže získať každý, kto sa počas tohto týždňa zúčastní na niektorej z bohoslužieb a taktiež na zakončení tohto týždňa modlitieb.
  3. Popoludňajšia svätá omša na budúcu nedeľu preto začne až o 16:15.
  4. Prosíme tých, ktorí cítia v sebe kňazské povolanie a chcú si podať prihlášku do kňazského seminára, aby do konca januára 2024 dali o svojom úmysle vedieť prostredníctvom svojich pánov farárov. Kto cíti rehoľné povolanie, môže kontaktovať brata Tomáša M. Vlčeka buď osobne, alebo mailom na adrese povolanie@minoriti.sk Prosíme tiež všetkých veriacich, aby sa každý deň modlili za nové kňazské a rehoľné povolania. Teologický inštitút v Spišskom Podhradí ponúka okrem katolíckej teológie aj ďalšie študijné programy: sociálna práca a učiteľstvo hudby a cirkevnej hudby.
  5. Až do 2. februára môžeme v našom kostole získať plnomocné odpustkyza modlitbu pri jasličkách. Každú januárovú nedeľu o 16:00 plánujeme sláviť svätú omšu pre pútnikov. Pred touto svätou omšou budeme spovedať a zakončíme ju modlitbou pri jasličkách.
  6. Liturgický kalendár
    1. v utorok spomienka sv. Berarda, kňaza, a spoločníkov, prvých františkánskych mučeníkov
    2. v stredu spomienka sv. Antona, opáta
    3. budúca nedeľa je Nedeľou Božieho slova
  7. Farské oznamy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *