Oznamy 26. nedeľa v období cez rok (1.10.2023)

  1. V mesiaci október pozývame do nášho kostola na ružencové pobožnosti, ktoré ktoré budú bývať v pondelok až piatok o 15:20, v sobotu o 7:20 a v nedeľu o 15:30, čiže polhodinu pred svätou omšou.
  2. V mesiaci október prežívame aj slávnosť nášho zakladateľa, sv. Františka z Assisi. Pri tejto príležitosti vás v utorok 3. októbra po svätej omši o 15:50 pozývame na pobožnosť Transitus a v stredu 4. októbra na slávnostnú svätú omšu o 15:50, na ktorej sa nám prihovorí otec Ján Záhradník, správca farnosti Spišská Nová Ves.
  3. Vo štvrtok po svätej omši o 7:50 prosíme o upratovanie kostola ružu p. Márie Kočišovej.
  4. Tento týždeň je prvý piatok v mesiaci. Spovedať budeme v pondelok až stredu od 15:00, vo štvrtok a piatok od 14:00. Chorých navštívime v piatok dopoludnia.
  5. Kruciáta oslobodenia človeka v Levoči nás pozýva na 23. Celoslovenské sympózium s témou LÁTKOVÉ A NELÁTKOVÉ ZÁVISLOSTI, PRÍČINY ICH VZNIKU A ICH LIEČBA, ktoré sa uskutoční v sobotu 7. októbra 2023. Program začína svätou omšou o 7:50 v našom kostole a pokračuje SOŠ pre zrakovo postihnutých na námestí Štefana Kluberta č. 1. Viac informácií nájdete na výveske.
  6. Kňazský seminár biskupa Jána Vojtaššáka na Spišskej kapitule pozýva na duchovnú obnovu pre chlapcov stredoškolákov a vysokoškolákov v termíne 24. – 26. november 2023. Prihlásiť sa je možné do 12. novembra cez stránku ks.kapitula.sk, kde nájdete aj bližšie informácie.
  7. Liturgický kalendár
    • v pondelok spomienka sv. Anjelov strážcov
    • v stredu slávnosť nášho otca sv. Františka, diakona, zakladateľa troch rádov
    • v štvrtok spomienka sv. Faustíny Kowalskej, panny
    • v sobotu spomienka Ružencovej Panny Márie

Oznamy farského kostola

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *