Grilovačka pre mladých

Aj tento rok sme s bratom Tomášom a spoločenstvom Eden zorganizovali grilovačku pre mládež z Levoče a okolia. Konala sa 2. septembra na nádvorí minoritského kláštora.

Hlavný program bol odštartovaný o štrnástej hodine položením prvej klobásky na gril. O ňu a aj tie ďalšie sa postarala naša hlavná grilmajsterka Katka, ktorá mala v sebe veľkú dávku trpezlivosti i dobrej nálady. Veď posúďte sami, ten úsmev hovorí sám za seba.

Následne boli na nachystané stoly prinesené chutné dobroty i zdravé pochutiny z útrob minoritskej kuchyne. Potom sme zažili voľnú zábavu v podobe zaujímavých rozhovorov, tanca i športových hier. Na to nám vystačila lopta a štipka kreativity. Z nádvoria radosti bolo počuť smiech, krik a hudbu.

Taktiež nesmelo chýbať ani fotenie sa. Na to prevažne slúžila naša – vyrobená a vyzdobená svetielkami – pani fotostena, ktorú nám zložil pán Ivan Vaňa so svojimi synmi. Fotky boli doplnené o malé tabuľky so žartovným textom ,,chcem kávu‘‘ alebo ,,poďme jesť‘‘. Avšak oku fotoaparátu Kataríny Vaňovej neunikli ani ďalšie vzácne momenty.

Večerné hodiny nám zasa spríjemnilo gitarové Katarina’s duo. Milovníci hudby si teda taktiež prišli na svoje. Dievčatá nám zahrali, zaspievali a tým aj potešili každého nadšenca piesní.

Počas bohatého programu sme však stihli nadviazať aj nové priateľstvá a tie predošlé upevniť. Deň sme si tak užili naplno a už teraz sa tešíme na ďalšiu grilovačku v roku 2024.

text: Antónia Balocká
foto: Katarína Vaňová

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *