Oznamy 22. nedeľa v období cez rok (3.9.2023)

  1. Od 1. septembra naše rady oficiálne posilnil brat Marek Redlich, ktorý doteraz pôsobil v Bratislave. Do služby v Levoči mu vyprosujeme veľa Božieho požehnania o ochranu Levočskej Panny Márie.
  2. Vo štvrtok po sv. omši o 15:50 prosíme o upratovanie kostola mužov z Domu sv. Františka.
  3. V piatok o 19:00 pozývame do nášho chrámu na stretnutie spoločenstva Pavol. Hosť Ján Buc bude hovoriť na tému „Ako ísť na hlbinu (vo vzťahu k Bohu a k sebe)“.
  4. V nedeľu 10.9.2023 pozývame celé spoločenstvo farnosti a Levoče prežiť Farský deň rodiny. Začneme ho slávením sv. omše o 10:00 v Bazilike sv. Jakuba. Popoludní bude pripravený bohatý program na Námestí Majstra Pavla. Deti a mladých zvlášť pozývame na vystúpenie hudobníkov z eRka popretkávané svedectvami mladých účastníkov Svetových dní mládeže v Lisabone, ktoré začne o 13:30 v Severnom parku na námestí. Podrobné informácie nájdete na výveskách našich kostolov.
  5. Pri príležitosti sviatku Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska, sa na národnom pútnickom mieste Mátraverebély – Szentkút v Maďarsku uskutoční dňa 16. septembra 2023 slovenská púť. Svätú omšu bude celebrovať J. E. Mons. Stanislav Stolárik. Na túto púť sa chystá aj naša levočská farnosť. Záujemcovia, ktorí chcú putovať do Szentkútu, nech sa zapíšu v sakristiách kostolov.
  6. Zbor pod vedením Janky Višňovskej pozýva do svojich radov nových členov, ktorí majú záujem a vnútorné presvedčenie pracovať so svojím speváckym talentom. Nácviky bývajú pravidelne v pondelky od 18:15 v miestnosti pri hradbách.
  7. Liturgický kalendár
    • vo štvrtok spomienka sv. Marka Križina, Melichara Grodzieckého a Štefana Pongráca, kňazov a mučeníkov, patrónov eRka (Hnutie kresťanských spoločenstiev detí)
    • v piatok sviatok Narodenia Preblahoslavenej Panny Márie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *