Oznamy 2. pôstna nedeľa (5.3.2023)

  1. Dnes o 15:00 bude viesť krížovú cestu v našom kostole br. Tomáš.
  2. Večerné sväté omše v tomto týždni v pondelok až stredu budú v Gymnaziálnom kostole.
  3. V piatok o 15:00 budú krížovú cestu v našom kostole viesť členovia Kruciáty oslobodenia človeka.
  4. V piatok o 19:00 bude v našom kostole stretnutie spoločenstva Pavol s hosťami Alenou a Bohušom Živčákovcami z Rieky života z Podolínca na tému: Spoločenstvo – služba – rodina – deti.
  5. V sobotu po sv. omši o 7:50 prosíme o upratovanie kostola mužov z Domu svätého Františka.
  6. V sobotu po sv. omši o 7:50 bude stretnutie Františkánskeho svetského rádu a ctiteľov svätého Františka.
  7. Komisia pre mládež v Spišskej diecéze pozýva mladých na stretnutie s názvom Spoločne do Lisabonu… cez Ružomberok, ktorého cieľom je informovať a motivovať mladých k účasti na Svetových dňoch mládeže, ktoré sa uskutočnia toto leto. O.i. zaznejú aj svedectvá mladých o ich účasti na predošlých Svetových dňoch mládeže. Stretnutie sa uskutoční v sobotu 11. marca o 14:00 v priestoroch Cirkevnej základnej školy sv. Vincenta v Ružomberku. Viac informácií nájdete na plagáte na výveske alebo na komisia.sk.
  8. Na budúcu nedeľu o 15:00 bude v našom kostole krížová cesta a o 17:00 na Mariánskej hore.
  9. Minulú nedeľu sa v zbierke na potreby Spišskej katolíckej charity vyzbieralo 750€. Všetkým darcom vyjadrujeme úprimné Pán Boh zaplať.
  10. Dávame vám do pozornosti pôstny projekt s názvom Podeľme sa! Je odobrený aj otcom biskupom Jánom Kubošom. Tohtoročný finančný výťažok zbierky bude použitý na dva projekty: vybudovanie 3 bytových jednotiek v bratislavskej Petržalke pre matky a rodiny v krajnej životnej núdzi a oprava a zateplenie strechy na budove sociálneho nájomného bývania v Mestskej časti Košice – Pereš. Viac informácií nájdete na plagáte a na stránke www.podelmesa.org. Projekt môžete podporiť aj prostredníctvom účtu SK08 3100 0000 0040 4002 9180.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *