Oznamy Nedeľa Krstu Krista Pána (8.1.2023)

  1. Dnes je sviatok Krstu Krista Pána, ktorým sa končí Vianočné obdobie. Vianočná výzdoba môže ostať až do sviatku Obetovania Pána. Ďakujeme p. Jozefovi Gadušovi, ktorý nám aj v tomto roku daroval a priviezol vianočné stromčeky.
  2. Vo štvrtok po sv. omši o 15:50 prosíme o upratovanie kostola ružu p. Márie Kočišovej.
  3. V piatok od 6:30 do 17:30 bude v Bazilike sv. Jakuba celodenná poklona Sviatosti oltárnej.
  4. V piatok o 19:00 Vás pozývame do nášho chrámu na ekumenické stretnutie spoločenstva Pavol. Hosť, Michal Kevický, ktorý 21 rokov pôsobí ako kazateľ v Bratskej jednote baptistov v Bratislave, bude hovoriť na tému: „Posilnení milosťou“.
  5. V sobotu o 9:30 bude stretnutie Laických členiek Kongregácie sestier Božského Vykupiteľa so zrazom pred Mestským divadlom Levoča.
  6. Ďakujeme všetkým, ktorí minulú nedeľu podporili v našom chráme koledníkov Dobrej noviny. Vyzbieralo sa 175€.
  7. Tí, ktorí cítia v sebe kňazské povolanie a už zmaturovali alebo v tomto roku budú maturovať‘, nech to do konca februára prostredníctvom svojho pána farára oznámia vedeniu seminára. Podmienky prijatia sú zverejnené na stránke kňazského seminára. Na Teologickom inštitúte v Spišskom Podhradí je možné študovať aj študijné programy: sociálna práca a učiteľstvo hudby a cirkevnej hudby. Podrobnejšie informácie aj o iných študijných programoch je možné nájsť‘ na stránke teologickej fakulty Katolíckej univerzity.
    Tí, ktorí uvažujú o vstupe do našej rehole, nech sa obrátia na brata Tomáša M. Vlčeka, a tí, čo sa už rozhodli, nech sa obrátia na brata kustóda – Luciána M. Boguckého.
V piatok 13.1.2023 o 19:00 Vás pozývame do nášho chrámu na ekumenické stretnutie spoločenstva Pavol. Hosť, Michal Kevický, ktorý 21 rokov pôsobí ako kazateľ v Bratskej jednote baptistov v Bratislave, bude hovoriť na tému: „Posilnení milosťou“.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *