Oznamy

  1. Dnes si púť na Mariánsku horu vykonajú Rytieri Nepoškvrnenej. O 14:00 bude posvätný ruženec, o 14:30 sv. omša a zasvätenie sa Panne Márii.
  2. Októbrové ružencové pobožnosti sú u nás každý deň o 15:00, v soboty o 7:15. V Bazilike sv. Jakuba sú v soboty a nedele o 18:40, v týždni o 18:00.
  3. V utorok o 18:00 sa deti našej farnosti v Bazilike sv. Jakuba zapoja do celosvetovej iniciatívy Milión detí sa modlí ruženec za jednotu a pokoj.
  4. Vo štvrtok po svätej omši o 15:50 pozývame na nácvik zboru pre detské sväté omše.
  5. V rámci prípravy na sviatosť birmovania budú každý štvrtok o 18:00 sv. omše s príhovorom pre birmovancov. Tento štvrtok bude po sv. omši krátke stretnutie s uvedením informácií k celoročnej príprave. Účasť všetkých birmovancov je nutná. Prosíme aj rodičov birmovancov, aby sa tohto stretnutia zúčastnili.
  6. V piatok po sv. omši o 15:50 prosíme o upratovanie kostola ružu p. Márie Kočišovej.
  7. V sobotu o 10:00 bude na Mariánskej hore svätá omša z príležitosti liturgickej spomienky sv. Jána Pavla II.
  8. V sobotu Komisia pre mládež v Spišskej diecéze pozýva mladých na jesenný Diecézny výstup na Veľké Hincovo pleso. Podrobnosti sú na komisia.sk aj na výveske.
  9. Budúca nedeľa je Misijná nedeľa. Zbierka počas svätých omší bude tento rok venovaná predovšetkým farnostiam v Kambodži, ktoré sa starajú o zdravotne postihnutých ľudí.
  10. Liturgický kalendár
    • v pondelok spomienka sv. Ignáca Antiochijského, biskupa a mučeníka
    • v utorok sviatok sv. Lukáša, evanjelistu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *