Oznamy 23. nedeľa v období cez rok (4.9.2022)

  1. V pondelok o 8:00 bude v Bazilike sv. Jakuba „VENI SANCTE“ na začiatku školského roku pre cirkevné školy; o 19:00 pre všetky základné i stredné školy.
  2. Vo štvrtok je sviatok Narodenia prebl. Panny Márie. O 16:00 bude na Mariánskej hore svätá omša.
  3. Vo štvrtok po sv. omši o 15:50 prosíme o upratovanie kostola ružu p. Márie Kočišovej.
  4. V piatok slávi Kongregácia sestier Božského Vykupiteľa sviatoksvojej zakladateľky blahoslavenej Alfonzy Márie Eppingerovej. Keďže v našej farnosti pôsobia sestričky Božského Vykupiteľa, pridáme sa k sláveniu tohto sviatku.
  5. V piatok o 19:00 pozývame do nášho chrámu na stretnutie organizované spoločenstvom Pavol. Redemptorista o. Milan Zaleha bude hovoriť na tému: „Stúpajú a síl im stále pribúda“ (Ž 84,8a).
  6. V sobotu 10.9. sa na Mariánskej hore uskutoční Deň pre všetkých: deti, rodičov i starých rodičov. Program začne o 14:00 svätou omšou v bazilike a bude pokračovať spoločným agapé z toho, čo prinesieme, a popoludním plným zábavy.
  7. V sobotu 17.9. bude púť veriacich Spišskej diecézy na do maďarského mariánskeho pútnického miesta Szentkút. O 11:00 tam bude o. biskup Ján Kuboš celebrovať Svätú omšu v slovenskom jazyku. Záujemcovia sa môžu zapísať v sakristiách kostolov.
  8. Liturgický kalendár
    • v stredu spomienka sv. Marka Križina, Melichara Grodzieckeho a Štefana Pongrácza, kňazov a mučeníkov
    • vo štvrtok sviatok Narodenie prebl. Panny Márie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *