Vinšujem vám tento nový rok…

Úloha pre deti a rodičov z nedeľnej svätej omše: Na Nový rok sme v prvom čítaní počuli slová požehnania, ktoré môžeme vnímať aj ako Božie novoročné prianie pre nás… Aké novoročné (prípadne aj vianočné) priania poznáte vy? Pošlite nám mailom na adresu levoca@minoriti.sk text, audio nahrávku, prípadne ručne napísané prianie, ktoré sa vám páči. Vaše priania budeme postupne zverejňovať na tejto stránke a v nedeľu 9.1.2022 na svätej omši o 11:00 štyroch z vás odmeníme januárovým číslom časopisu REBRÍK.

Nech Nový rok splní vaše priania,
anjeli nech vaše cesty chránia
a problémy nech sa vás stránia.

Šťastný Nový rok praje Natálka Ellka
Benjamín

Nech Božie požehnanie a radosť života naplní každý váš deň, nech vaša rodina nespozná v budúcom roku zúženie starostí a problémov. Nech vaše príbytky navštívi šťastie, láska a zdravie, ktoré vás budú sprevádzať každým vašim krokom.

Jakub a Matej

A ja Vám vinšujem na ten nový rok, žeby Vám Pán Boh dal zdrave, šcesce. Druhé dočekac s menšima hrehami, s večšu radoscu, s Božskú miloscu. Pri hojným zdraviu, pri hojným pokoju hojnejších, zdravších, pokojnejších rokoch še dožic, jak sme ich prežili. Pohvaleň buc Ježiš Kristus. 

rodina Bajtošová z Levoče

Vinšujem vam vinše naše, vašim kravkom veľo paše, šviňom šrotu naj tluste budu, ovcom zvonec, už našmu vinšovanu konec.

Kamenickí

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *