Oznamy Nedeľa Krstu Krista Pána

  1. Dnešnou nedeľou Krstu Krista Pána sa končí Vianočné obdobie a začína Obdobie cez rok, ktoré potrvá do Popolcovej stredy (17.2.2021). 
  2. Na našej stránke levoca.minoriti.sk si môžete stiahnuť Liturgiu domácej cirkvi na nedeľu Krstu Krista Pána, ktorú pripravil ThLic. Róbert Neupauer. Odporúčame Vám pomodliť sa ju v rodinách.
  3. Nakoľko naďalej nie je možná účasť veriacich na svätých omšiach, sväté omše z nášho chrámu vysielame prostredníctvom internetovej stránky levoca.minoriti.sk v nedele o 11.00 hod., v ostatné dni o 15.50.
  4. Sväté omše, ktorých úmysly sme prijali na 18.00 hod. nedieľ a sviatkov, odslúžime podľa možnosti v nasledujúci alebo v predchádzajúci deň o 15.50. Ostatné sväté omše sa snažíme slúžiť priebežne v daný deň, pre ktorý boli prijaté jednotlivé úmysly. Rozpis úmyslov je zverejnený na výveske kostola, ako aj na levoca.minoriti.sk
  5. Náš Kostol Ducha Svätého v Levoči je otvorený k súkromnej modlitbe denne od 8.30 do 15.30 (okrem času svätých omší o 11.00).
  6. V naliehavých prípadoch je možné dohodnúť vyslúženie sviatostí osobne v kláštore; telefonicky: 053 451 4570; mailom: levoca@minoriti.sk
  7. Liturgický kalendár
  • v sobotu spomienka sv. Berarda, kňaza, a spoločníkov, prvých františkánskych mučeníkov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *